10 rugsėjo 2012

Abonimentai jau išduodami

Pagaliau galime atsiimti 2012-2013 sezono abonementus, kurie šiais metais yra kaip niekad originalūs. Nuo šiol „Žalgirio“ abonemento kortelė ne tik garantuos išsirinktą vietą „Žalgirio“ arenoje, bet bus ir elektroninė „Mokipay“ piniginė bei Kauno miesto viešojo transporto bilietas.Taip pat jos bus vardinės, kas nėra gerai tiems, kurie sugalvos parduoti abonementus, ar dalinasi vienu abonementu su draugu.
 Naujosios abonementų kortelės išsiskirs ne tik papildomomis funkcijomis – jos bus ir ilgalaikės. Kitą vasarą norintys pratęsti abonementą, galės tai padaryti paprasčiau – jiems nebereikės laukti naujos kortelės pagaminimo.
Taip pat su abonementu specialiai įrengtose greitosiose „Žalgirio“ arenos kasose akimirksniu bus galima sumokėti už maistą ir gėrimus priglaudžiant kortelę prie „Mokipay“ skaitytuvo. Atsiskaitančiųjų kortele „Žalgirio“ arenoje lauks nuolaidos, o dalis sumokėtų pinigų grįš į abonemento savininko sąskaitą. Naudojantis „Žalgirio“ abonementu galima mokėti ir kitose vietose, kuriose įrengta „Mokipay“ mokėjimų sistema, pavyzdžiui – „McDonald‘s“ restoranuose.

1 komentaras:

Kenas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Powered By Blogger