02 rugsėjo 2012

Javtoko pamaina

     Antradienį atlikus pėdos operacija, paaiškėjo, kad Robertas Javtokas be krepšinio turės praleisti 4-6 mėnesių, o tai tikrai nemažas laiko tarpas .Vasario pradžioje jį vėl turėtume išvysti krepšinio aikštelėje, tačiau ar Žalgiriui nevertėtu ieškoti jam pamainos?
Šiuo metu Žalgiris turi tik viena tikra centrą, tai yra Darjušą Lavrinovičių, o su vienu centru tikrai bus sunku kovoti prieš tokius varžovus kaip Pireo Olympiacos ar prieš tą pačią Caja Laboral .
Todėl norėčiau apžvelgti variantus.
Komandos sudėtyje dabar yra keturi sunkieji kraštai:P.Jankūnas, M.Delaš, T.Klimavičius, K.Lavrinovičius.Todėl mano manymu J.Plaza galėtų retkarčiais ir mažinti savo penketą, leisdamas vidurio puolėjo pozicijoje žaisti vienam iš sunkiųjų kraštų, bet manau labiausiai tiktu K.Lavrinovičius kurio ūgis 209 cm.Tai buvo vienas iš variantų, tačiau manau yra ir kitas.
Šiuo metu laisvas agentas yra M.Andriuškevičius, kuris šiuo metu treniruojasi su Klaipėdos "Neptūno" komanda.Kodėl gi nepaėmus šio palyginus jauno "centro" į Žalgirį .Rungtyniautų nors ir mažiau laiko nei Darjušas, bet vis dėl to padėtu grumtis po krepšiais.
Štai tokia mano nuomonė apie sprendimą kaip pakeisti Javtoką.

Komentarų nėra:

Powered By Blogger