21 kovo 2012

Kas kaltas?

Žalgiris pradėjo rungtynių maratoną su Rūdupiu nesėkmingai, nusileista 97:85 .Todėl kyla klausimas kas dėl to kaltas.Po sekmadienio rungtynių su VEF kai Žalgiris tiesiog sutriuškino ir žengė į kitą VTB lygos etapą ,tai nbuvo daug ką žadantis Žalgirio įsibegėjimas.Tačiau ne.Pralaimėjimas Rūdupiui reiškia, kad dar kartą pralaimėjus iškrisime iš BBL lygos atkrintamųjų varžybų.Tuo tarpu P.Jankūnas įsibegėja ir net nemano sustoti.
  Šio pralaimėjimo priežaščių manau galime išskirti daug.Tikriausiai Žalgiris buvo kaip sakoma ,,ant bangos" per daug pasitikėjo savo jėgomis .Gerai neįvertino varžovų pajėgumo.O gal tiesiog galime iškelti klausimą juoko forma ,,Gal jau žalgiriečiai norėjo permainų komandoje?" (I don't think so :) ).
Kaip V.Romanovo komentaras: „Po penktadienio pralaimėjimo Kazanės „Uniks“ ekipai galvojau, kad reikės daug ką keisti mūsų komandoje. Sekmadienį „Žalgiris“ žaidė su tokiu užsidegimu, kad tą mintį reikia atmesti. Tik nežinau, ar ilgam.“.Tai gal tas neilgam ir buvo šiandien.Todėl manau ,kad jau komdoje greitu laiku galima tikėtis permainų.Tačiau viliuosi, kad jų dar ilgai nebus.

„Rūdupis“: Gintaras Kadžiulis 22 (6 kld.), Adas Juškevičius 20 (4/5 trit.), Artūras Milaknis 17 (4/5 trit.), Valdas Dabkus 10, Gediminas Orelikas 10 (2/3 trit.), Povilas Butkevičius 8.

„Žalgiris“: Paulius Jankūnas 17 (7 atk. kam.), Mantas Kalnietis 13, Sonny Weemsas 12, Dainius Šalenga 12, Marko Popovičius 11 (1/6 trit.) Robertas Javtokas 8 (7 išpr. praž.).
(R.Dačkaus, Fotodiena.lt nuotr.)
Powered By Blogger